2012 årsresumé del2

Så nu är det ÄNTLIGEN dags för del 2 av min årsresumé! Det känns lite konstigt att göra den så sent men eftersom ni har frågat efter den, här är den! :)
 
  Juli. 
Sommarlovet drog igång på riktigt och det blev sena sommarkvällar med fina vänner! I början av juli åkte jag, Udani och Sabina iväg till min stuga för att överleva en vecka utan civilisationen. Det var lika härligt som vanligt med mina tjejer och vi åt s'mores i solnedgången och myste med filmkvällar! Under månaden hann jag med en trip till stockholm, jag följde med Peter och fiskade, gick på marknad och jag var ännu mer i stugan. Jag åt jordgubbar till frukost, lunch och middag och när jag inte åt det åt jag antagligen munkar med Udani och Sabina eftersom vi hängde på willys lite för ofta i somras. I juli var jag även ute på äventyr med favoriterna från forna 9d. Bland annat tog vi nattdopp i michelles pool, spionerade på postgubbar mitt i natten, åkte kundvagn och hade massa sleepovers!
 
  
  
    
    
    
    
    
    
    
  
    
    
     
 
  Augusti.
I augusti utnyttjade jag de sista dagarna av sommarlovet till fullo genom att umgås med folk jag älskar! Vi hälsade ännu en gång på kära hemlingby med gamla klassen och stannade där natten lång. Vi hade fler sleepovers och bara myste. Några veckor innan skolan skulle börja packade jag min resväska för att åka och hälsa på polenvännera och vi hade en awesome vecka i polen med sightseeing, shopping och olika utflykter. Kvällarna var speciellt roliga då vi bland annat spelade volleyboll, grillade marshmallows, och skrattade åt svenska ord som hade helt annan mening på polska. När jag kom hem från polen gick det bara några få dagar och sen var sommarlovet över! Jag började på en ny skola i en ny klass och träffade många nya människor.
 
    
    
     
      
    
    
    
    
    
    
  
    
    
    
  
    
    
    
 
  September.
I början av månaden var vi fast beslutna att sommaren inte var över så vi packade in massvis med filtar och saker att äta in i Lisas garage. Jag, Frida, Lisa och Michelle spenderade natten där med musik och skratt tills det blev morgon då vi insåg att det kanske var dags att sova. I september köpte jag min "wreck this journal" och vi började få bättre sammanhållning i klassen efter att vi åkte ut i skogen på exkursion och gick och köpte godis på idrottslektionerna (vi gick stavgång i boulognern om Christina undrar). Den 10de var det dags för min födelsedag och det firades både på church street och på dagnys. Några veckor senare var vi i mollys trädgård och fotade löven som började få höstens alla färger.
 
  
    
    
  
    
    
    
    

 Oktober.
I oktober märktes det verkligen att skolan var igång. Vi kom fram till att vi antagligen måste vara lataste naturklassen som någonsin existerat eftersom vi allid sitter och ritar på lektionerna och på håltimmarna hänger vi i cafét eller kollar på svampbob. Älskar min klass av just den anledningen! Lisa fyllde år och vi firade henne. Vi bestämde oss för att överraska genom att baka en tårta och jag ljuger inte när jag säger att det är den godaste tårta jag någonsin ätit!

    
    
    
      
    
  
    

  November.
En kväll i november när jag var sjuk skypeade jag med fina vänner som snabbt fick mig på bättre humör som vanligt! Förutom detta var det en ganska händelsefattig månad och allt rullade bara på. Jag hade fullt upp med skolan och på helgerna var jag oftast med Udani och Sabina som står ut med mig i ur och skur (förstår inte att ni fortfarande vill/orkar vara med mig varje helg haha). I slutet av månaden kom årets första snö och jag blev väldigt taggad inför julen.
 
    
    
    
  

  December.
I december snöade det konstant. Jag hade mycket i skolan som vanligt men jag avslutade första terminen på gymnasiet och det blev äntligen jullov! Sista månaden 2012 spenderade jag ännu en gång mycket tid med gamla klassen och bland annat hade vi en trevlig kväll hemma hos Atti och en händelserik kväll i pulkabacken. En helg fick jag, Udani och Sabina för oss att åka till stockhom och drog dit på hemligt uppdrag över dagen. Det var såklart lika trevligt som alltid med mina tjejor och vi myste runt i stockholm en hel söndag!
 
    
     
    
    
    
    
  
    
    
    
    
 
  2012 var ett underbart år och det förde med sig så många bra förändringar som jag är sjukt glad över!
  Tack till alla er som var med och gjorde mitt 2012 till det bästa året någonsin!♥