lazy day

Idag har det varit en superhärlig dag med 15grader i skuggan och sol! Tog lite hallon och vindruvor och satte mig i solen och myste ett tag mitt på dagen. Har bara tagit det lugnt idag, tittat på tv-serier och inte gjort något alls egentligen haha. Det har varit så himla skönt! Behövde verkligen en dag som denna.
 
 

London

 
 
 
 

Några bilder från mina tidigare londonresor

Jag är så himla glad just nu, igår fick reda på att jag har fått feriepraktik i London i sommar! Jag ska alltså jobba i en röda korset butik mitt i London under 2 veckor på sommarlovet! Jag ska på ett möte på fredag och få mer info men hittills verkar allt jättebra, jag menar jag får ju spendera två veckor i en av mina favoritstäder! Jag har varit i London 3 gånger tidigare och älskar att jag ska få åka dit ännu en gång. Jag är så grymt taggad och vill bara åka så fort som möjligt haha!

bikini madness

 
Det börjar bli dags att införskaffa sig en ny bikini snart och har suttit och tittat runt på olika hemsidor under kvällen. Har hittat en hel del snygga men problemet är att de jag gillar bäst är antingen slut eller lite för dyra för min plånbok så jag får helt enkelt leta vidare haha!

ny design

Ja, som ni nu kanske ser var det dags för en ny design! Vad tycker ni?♥
 

you me at six

I söndags åkte jag och girlsen till stockholm på konsert, vi såg you me at six och dom var så sjukt bra! Konserter kan vara det bästa jag vet och speciellt när banden är bra live! Efter konserten pratade vi och tog bild med en kille från förbandet, deaf havana, som faktiskt också var riktigt bra! 
 
 
 
 
 

red